MUSIK I KIRKEN

Tirsdag d. 9. november kl. 17.30 - 18.00 vil der være Ord og Toner i Gudhjem Kirke.

Til højmessen 10.30 søndag d. 28. november, 1. søndag i advent, medvirker Østerlars-Gudhjem Kirkekor.

Tirsdag d. 14. december kl. 19.00 - 20.30 synger vi julen ind sammen med Østerlars-Gudhjem Kirkekor og Østerlars-Gudhjem Børnekor.

MUSIK I PRÆSTEGÅRDEN

Georg Julin

Fredag d. 29. oktober kl. 14.00 - 15.30 afholdes der sangeftermiddag i Præstegården i Østerlars. Menighedsrådet byder på kage og kaffe.

Tirsdag d. 23. november kl. 19.00 - 20.30 afholdes der Højskolesangaften i Præstegården ved Georg Julin. Fri entré. Arrangør: Østerlars Borgerforening og Østerlars Menighedsråd.

Fredag d. 26. november kl. 14.00 - 15.30 afholdes der sangeftermiddag i Præstegården i Østerlars. Menighedsrådet byder på kage og kaffe.

FOREDRAG I SCALA GUDHJEM

Torsdag d. 28. oktober holder Kristeligt Dagblads chefredaktør, Erik Bjerager foredrag i Scala Gudhjem. Foredraget er arrangeret af Gudhjem og Østerlars Menighedsråd.

Erik Bjerager betegner selv foredraget således:"Gud bevare Danmark 2.0.  - et foredrag om danskernes tro og kristendommens betydning for kultur og samfund."

For 15 år siden skrev Kristeligt Dagblads chefredaktør Erik Bjerager bogen ”Gud bevare Danmark” om kristendommens betydning for dansk kultur og samfund. Nu gør han status og ser på den rolle, som kristendommen i dag spiller for os danskere.

NYT FRA MENIGHEDSRÅDET

Menighedsrådet har været meget aktive i den senere tid, vi har:

Været til prøveprædiker og valgt ny præst Tine Ravnsbjerg Damholt

Været til jobsamtaler og hørt orgelspil, og valgt ny organist Rebecca Forsberg Svendsen

Været til jobsamtaler med potentielle gravere og valgt Rolf Mortensen

Været til jobsamtaler med potentielle gravermedhjælpere og valgt Marius Mogensen.

Her er nogle eksempler på de mange aktiviteter der foregår:

Vi har haft licitation og fået et nyt super lydanlæg og projektor.

Vi har fået repareret kirkemurene

Vi har fået lys på stien ned til Kirkestien

Vi har fået naturlig ventilation i kirken.

Vi har solgt garagebygning fra.

Vi renoverer kapellet.

Vi har fået gang i voksen og børnekor samt babysalmesang.

Vi har fået fuld aktivitet i kirken med koncerter og fællessang mv.

BABYSALMESANG

Tirsdage kl. 10.00 er der babysalmesang i Gudhjem kirke.

Vi synger i ca. en halv time og efterfølgende er der tid til hygge og en kop te eller kaffe.

For tilmelding ring eller send en sms  til sangpædagog Ursula Bambuch på tlf. 29 86 89 82.

ØSTERLARS-GUDHJEM KIRKEKOR

Østerlars-Gudhjems kirkekor er et kor for voksne.

Vi øver i Gudhjem kirke onsdage kl. 19.00-21.00.

Henvendelse og spørgsmål ang. tilmelding stilles til organist Rebecca Forsberg Svendsen på tlf. 29212493 eller på mail til rebecca.forsberg.svendsen@gmail.com.

ØSTERLARS-GUDHJEM BØRNEKOR

Østerlars-Gudhjem børnekor er for børn i 3.-6. klasse.

Vi øver hver torsdag kl. 16.00-17.30 i Multihuset i Østerlars

For info, kontakt venligst korleder og organist Rebecca Forsberg Svendsen