KONCERTER I KIRKEN

Der er desværre ikke nogen koncerter på programmet pt. pga. covid 19-restriktionerne. Vi håber på snart igen at kunne optage vore koncerter og sangaftener.

NYT FRA MENIGHEDSRÅDET

LED energisparelys i kirken

Oktober 2020

Nu har vi skiftet alle glødepærer ud led LED  - så i stedet for 50 Watt er det nu 3 Watt pærer. Ud over at spare energi er de mere skånsomme over for fatningerne, som ellers nemt nedbrydes af høj varme.

Det synes som om lyset er blevet klarere end før, så det burde være nemmere at læse teksterne i salmebøgerne.   Pærerne er dæmpbare, så når vi engang får midler kan vi også få hyggebelysning til koncerter mv.

Vi er nu tæt på at kunne sige, at kirken samlet  har sparet 70 % af energiforbruget.

Pærerne blev skiftet af menighedsrådet.

Kirkens dåbsrum er blevet renoveret

Maj, 2020

Nu er dåbsrummet blevet renoveret. De gamle mugne mørke plader er fjernet og der er pudset op og malet af Mogens Jensen.

Snedker Klaus Elkjær har produceret og monteret en ny egetræsbænk og en montre med baggrundslys til glasmosaik udført af Poul Høm i 1957.

Ny knagerække og sensorstyret belysning.

Alt i alt et indbydende lyst rum som dåbsfolk og andre kan få glæde af i fremtiden.

BABYSALMESANG

Tirsdage kl. 10.00 er der babysalmesang i Gudhjem kirke.

Vi synger i ca. en halv time og efterfølgende er der tid til hygge og en kop te eller kaffe.

VI STARTER NYT HOLD OP TIRSDAG D. 4. MAJ 2021.

Tilmelding kan ske til sanger og sangpædagog Ursula Bambuch på tlf. 29 86 89 82 eller på ursula.bambuch@gmail.com.

ØSTERLARS-GUDHJEM KIRKEKOR

Østerlars-Gudhjems kirkekor er et kor for voksne.

Vi øver i Gudhjem kirke onsdage kl. 19.00 - 21.00

KORETS AKTIVITETER ER PT. SAT PÅ PAUSE. VI HÅBER SNART AT KUNNE STARTE OP IGEN.

Henvendelse og spørgsmål vedrørende tilmelding stilles til Thorbjørn Jensen på tlf. 61 30 47 38 eller på mail til thorbjoern.jensen@gmail.com.